Functies / Blogbuilder

Start met Bloggen

Start in een mum van tijd een blog met de geïntegreerde blogbuilder en publiceer met het grootste gemak berichten. Vergroot het bereik van je content met RSS e-syndicatie die automatisch nieuwe berichten toevoegt aan je blog op vooraf ingestelde intervallen. Een ingebouwde widget maakt het gemakkelijk voor de bezoekers om je inhoud op sociale media te delen.

WYSIWYG-editor

Met de intuïtieve point-and-click-editor maak je eenvoudig een blog zonder dat je HTML kennis moet hebben of aanpassingen op je eigen website moet doen.

Bibliotheek designs

Je kunt kiezen uit een bibliotheek van responsieve templates om ze vervolgens eenvoudig aan te passen aan je eigen huisstijl. Het publiceren van je eigen blog is in een paar minuten geregeld.

Maak je blog dynamisch

Toon je blog bezoekers en abonnees inhoud afgestemd op persoonlijk gedrag en interesses. Gewoon rechts-klikken om te wisselen van afbeeldingen, tekst en andere CTA’s, zodat je blog pagina dynamische content vertoond afhankelijk van het contact die de pagina bekijkt.

Beheren en te publiceren berichten

Het creëren van nieuwe blog artikelen is in een handomdraai geregeld. Drag en Drop de inhoud en kies vervolgens direct publiceren of plan het publiceren in op een toekomstige datum en tijd.

Get social

Versterk je blogposts via social media. Een social sharing widget ingebed in elk bericht maakt het gemakkelijk voor je bezoekers om je content te delen.

Volledig geïntegreerd met SharpSpring

SharpSprings trackingcode wordt automatisch embed in de pagina’s om elk bezoek vast te leggen en automatisch workflows te starten.