Functies SharpSpring Marketing Automation

Genereer meer leads, verhoog je omzet, optimaliseer je marketing.

Platinum partner SharpSpring

SharpSpring is de meest populaire Marketing Automation oplossing voor het MKB en door Emerce benoemd tot beste Marketing Automation software. De software biedt oneindig veel opties om je communicatie met je doelgroep te automatiseren. Sendtrix is platinum service- en implementatiepartner van SharpSpring.

E-mail

Maak een einde aan “bulk e-mail” en start gesprekken die leiden tot conversies. Stuur elke lead precies de juiste informatie op het juiste moment in hun unieke koopproces. SharpSpring wordt geleverd met tientallen templates die er geweldig uitzien op elk apparaat, zoals smartphones, desktops, laptops en tablets.

Automation

SharpSpring biedt oneindig veel opties om je communicatie te automatiseren, zoals het updaten van contactgegevens en maillijsten, opstarten van een campagne, nurturen van leads, informeren van sales om op het juiste moment actie te ondernemen.

Social Media

SharpSpring Social biedt functies die je zou verwachten van een social media management oplossing. Ga verder dan publiceren en monitoren. Verander interacties op social media in zinvolle gesprekken die omzet voor jou genereren. Sharpspring Social platform bevat ook een content kalender, waarmee je een overzicht hebt van geplande e-mails, sociale content en blogposts.

Formulieren

SharpSpring heeft een ingebouwde formulier builder. Zo kun je zelf snel en eenvoudig een webformulier maken met verschillende invulvelden om leads te werven. Gebruik CSS om het formulier in de huisstijl van je website te maken.

CRM

Assisteer je salesteam en combineer het menselijke aspect met geautomatiseerde relevante communicatie. SharpSPring biedt een geavanceerd CRM systeem met uitgebreide intelligente sales automation functies.

Chatbots

Maak direct contact met je websitebezoekers door gebruik te maken van SharpSpring chatbots.

Chatbots

Landingspagina’s

Maak krachtige dynamishe landingpagina`s waarbij de content zich aanpast op basis van interesses van de bezoekers. Maak deze pagina’s met een strakke WYSIWYG-interface zonder dat je specifieke programmeerkennis nodig hebt of aanpassingen aan je eigen website hoeft te doen.

Retargeting

Het SharpSpring retargeting systeem waarmee je verbonden bent met toonaangevende netwerken zoals Google Display Netwerk, Facebook, Instagram, Rubicon, Yahoo, Verizon, OpenX, AppNexus.

Blogbuilder

Start in een mum van tijd een blog met de geintegreerde blog bouwer en publiceer met het grootste gemak berichten. Vergroot het bereik van je content met RSS e-syndicatie die automatisch nieuwe berichten toevoegt aan je blog op vooraf ingestelde intervallen. Een ingebouwde widget maakt het gemakkelijk voor de bezoekers om je inhoud op sociale media te delen.

Custom Rapportages

Maak gebruik van tientallen aanpasbare datavisualisaties die je volledig inzicht geeft in je marketing performance.
Mix, match en rangschik visualisaties via drag & drop. Bewaar, plan, verzend of deel je rapporten via link sharing.

Rapportages

De rapportages van SharpSpring geven je alle informatie die je nodig hebt om je huidige succes te meten. Maar ook om nauwkeurig toekomstige prestaties van je marketingkanalen te voorspellen.