Services Marketing Automation

Wij bieden diverse services aan om je onze Marketing Automation software snel eigen te kunnen maken zodat je op korte termijn je doelstellingen realiseert. Of het nu gaat om een spoedcursus over het gebruik van de software, het creëren van een goede inbound- en contentstrategie of het verbeteren van je huidige succes. Onze experts helpen je graag verder.

Ongoing Support

Ontvang direct support voor gebruikersvragen over de software. Maar ook voor de implementatie van nieuwe content, workflows, taken etc.

Onboarding

Krijg 1 op 1 technische training. Maar leer ook aan de hand van een content strateeg hoe je direct maximaal gebruik kan maken van marketing automation zoals het bedoeld is.

Workshop

Leer van een expert hoe je een goede inbound- en contentstrategie opzet voor Marketing Automation.

Content

Werk met onze marketing automation specialist verder aan het bereiken van je doelstellingen en het optimaliseren van je succes.

Design

Ontwerpen van e-mailtemplates, whitepapers, productsheets en andere content elementen die aansluiten bij je contentstrategie. Ons design team faciliteert je graag bij de ontwikkeling

Techniek

Onze software is eenvoudig in gebruik. Toch kan het zijn dat je even geen tijd hebt, maar wel dingen in werking wilt zetten. Doe dan een beroep op onze implementatie service.

All-in-one Marketing Automation software

Ongoing support

Wanneer je bij ons een software licentie afneemt krijg je vanaf de eerste dag gratis Nederlandstalige support van een gecertificeerde Support Manager (GSM). Onze support managers zijn iedere dag bereikbaar via, e-mail en telefoon. Zij staan altijd voor je klaar om al je technische vragen te beantwoorden en/of problemen op te lossen.

 • Algemene uitleg functionaliteiten.
 • Instructies implementatie
 • Troubleshooting bij bugs en product issues
 • Assistentie account inrichten en opschonen
 • Toegang tot alle online helpfiles en recourses
 • Nederlandstalige support

Onboarding training

Onze onboarding training is een service voor alle nieuwe klanten die onze software gaan gebruiken. Tijdens deze training werk je samen met één van onze dedicated support managers en een content strateeg. Zij leren leren je hoe optimaal gebruik kan maken van de alle functionaliteiten, maar ook hoe je zelf een goede inbound- en contentstrategie kan ontwikkelen.

Na deze training ben je in staat om direct en goed voorbereid met onze software aan de gang te gaan en op korte termijn je beoogde marketingdoelstellingen te behalen .

Inhoud training:

 • Voorbereiding:

  Inlezen uitleg Marketing Automation + toets (online)

 • Dag 1:

  Inrichten account en algemene uitleg functionaliteiten Inrichten account en algemene uitleg functionaliteiten  (op locatie) door een toegewezen gecertificeerde support manager

 • Dag 2:

  Workshop inbound-en contentstrategie (op locatie)

 • Dag 3:

  Implementeren en uitvoeren van 1 marketing automation campagneImplementeren en uitvoeren van 1 marketing automation campagne door een toegewezen gecertificeerde implementatie manager (op locatie)

Prijs:
2.900,-

(Indien u bepaalde onderdelen van deze training niet nodig heeft, dan kan de training op maat worden gemaakt. De prijs zal hierop worden aangepast).

Workshop

Een goede inbound- en contentstrategie is de lijm die een hele Marketing Automation campagne bij elkaar houdt en bepalend voor het succes van je Marketing Automation inspanningen.

Nodig onze marketing automation consultant uit voor een workshop en leer binnen 1 dag hoe je een goede inbound- en contentstrategie ontwikkelt om het maximale rendement uit onze software te halen.

Resultaat: Meer en gekwalificeerde leads, hogere conversie en een betere ROI.

Agenda workshop:

 • 1.

  Inbound marketing, Content Marketing en Marketing automation – een stukje theorie

 • 2.

  Mind mapping en keyword research – aan de slag

 • 3.

  Content mapping en nurture programma’s

 • 4.

  Je eerste campagne

Prijs:
1.250,-

Turn Key

Wij begrijpen als geen ander dat niet iedereen even veel tijd kan vrijmaken of de recourses heeft voor het bedenken of uitwerken van een goede inbound- contentstrategie en/of de implementatie hiervan. Daarom is het fijn om te weten dat je voor het ontwikkelen van een nieuwe strategie altijd terecht kan bij onze Marketing Automation consultant. Samen wordt een duidelijke doelstelling bepaald en een concreet stappenplan gemaakt. Maar ook voor het optimaliseren van lopende campagnes kun je 1 op 1 een beroep doen op ons doen.

Neem voor meer informatie contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Telefoon 0299 – 31 60 62 of via mail sales@sendtrix.nl

Prijs:
Op projectbasis

Copy & Design

De content strategie is bepaald en uitgewerkt. De volgende stap is de content creatie. En daar ligt ook opnieuw een grote uitdaging. Het is de kunst om de werkelijke content naadloos op de strategie te laten aansluiten zonder de uiteindelijke doelstelling uit het oog te verliezen. Met ruime ervaring in marketing automation weten onze designers en copywriters precies waar de inhoud en het ontwerp van de content aan moet voldoen. Of het nu gaat om het ontwikkelen van e-mailtemplates, landingspagina’s, display advertenties, online product sheets of white-papers. Zij beheersen al deze specialismen.

Ben je benieuwd naar hun werk? Neem gerust contact met ons op. Onze creatieve afdeling laat je graag hun portfolio bekijken.

Technisch support

Heb je alle elementen klaar voor het opzetten van je campagne, maar wil je de implementatie uit handen geven?

Geen probleem. Gecertificeerde support managers staan altijd voor je klaar om je campagne in de software te implementeren. Zo heb je de zekerheid dat het goed en snel gebeurt.

Neem voor meer informatie contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Telefoon 0299 – 31 60 62 of via mail support@sendtrix.nl.

Prijs:
Op projectbasis

All-in-one Marketing Automation software