Functies / E-mail

E-mail editor ontworpen voor designers

Creëer snel mooie, responsive e-mails met de SharpSpring drag-and-drop WYSIWYG editor – geen codering nodig. Het intuïtieve split-screen staat toe dat je voortdurend een voorbeeld van je ontwerpen kunt bekijken, tekstblokken en afbeeldingen kunt herschikken, en je huisstijl gemakkelijk toe kunt passen.

Responsive template

SharpSpring wordt geleverd met tientallen templates die perfect worden weergegeven op elk apparaat. Of bouw je eigen volledig aanpasbare HTML-template en vergrendel secties die u consequent wilt houden uw eigen huisstijl om uw merk te versterken.

Dynamische e-mail inhoud

Gebruik dynamische e-mail inhoud om verschillende afbeeldingen, berichten en CTA’s te weergeven op basis van elk contact zijn of haar unieke eigenschappen, interesses en gedrag zonder individuele aangepaste e-mails te hoeven creëren. Allemaal gebaseert op wat SharpsSpring weet over je contacten. Het resultaat: e-mails die er echt toe doen.

Aangepaste inhoud variabelen

Maak aangepaste velden om contact informatie die voor jou belangrijk is vast te leggen. Gebruik deze informatie om relevante e-mails te versturen die verder gaan dan de traditionele “voornaam personalisatie. (Wij bieden je alle essentiële benodigde variabelen).

HTML editor

Wil je meer controle? Schakel eenvoudig over naar de HTML-weergave op je eigen code toe te voegen zonder dat je de pagina verlaat.

Georganiseerd gemak

Gebruik folders om e-mails en templates te ordenen. Beweeg de muisaanwijzer over deze folders om een voorbeeld van de inhoud te bekijken. Kopieer e-mails en templates als uitgangspunt om tijd te besparen op je volgende project.

Test voordat u verzendt

Stuur een voorbeeld e-mail naar jezelf en collega’s om de links, spelling en grammatica en andere belangrijke informatie te controleren voordat je deze gaat delen in het openbaar. Maak render tests om te zien hoe je ontwerpen eruit zien op populaire browsers en apparaten.

Krachtige e-mail aflevering

SharpSpring vertrouwd op Sendgrid wereldklasse leveringsplatform. Met meer dan tien jaar ervaring miljarden e-mails in de Inbox te bezorgen, is Sendgrid de marktleider in e-mail aflevering.

Smart e-mails

Creëer smart e-mails voor one-to-one communicatie. Plan een Smart e-mail voor een latere datum of als onderdeel van een geautomatiseerde workflow om de communicatie als nooit tevoren te personaliseren. De ontvanger zal denken dat je op dat moment persoonlijk een bericht verstuurd.

Bijlagen toevoegen

Voeg eventueel een bijlage toe aan de e-mail om je boodschap te ondersteunen (bijvoorvbeeld white-papers, prijslijsten of case studies). Upload je bijlagen op de SharpSpring Cloud CDN (content delivery network) voor gemakkelijke toegang vanaf elk apparaat.

Trigger e-mails

Bevestiging verzenden, waarschuwingen, mededelingen winkelwagentje verlaten, of snel een persoonlijke notitie – SharpSpring heeft al de triggers en filters die je nodig hebt om gepersonaliseerde, relevante, actuele berichten automatisch te verzenden.

Track en rapporteren over uw e-mails

SharpSpring gaat verder dan het vermogen van de traditionele ESP’s zoals MailChimp en Constant Contact door het verstrekken van volledige informatie over de activiteit van een bezoeker nadat ze doorklikken vanuit een e-mail. Welke pagina(s) ze bezoeken, formulieren invullen, documentatie downloaden enz..

Simpele gebruikers interface met contextuele hulp

De intuïtieve interface van SharpSpring wordt ondersteund door een contextuele hulp bibliotheek van meer dan 100 video’s en artikelen. Je hoeft niet te zoeken naar deze helpvideo’s en artikelen, ze zijn beschikbaar op elke pagina van de app – exact waar je ze nodig hebt. Klik simpelweg op de SpringBoard Hulp om deze te openen.