Functie / CRM

CRM

Assisteer je sales team en combineer het menselijke aspect met geautomatiseerde relevante communicatie. SharpSpring biedt een geavanceerd CRM systeem met uitgebreide intelligente sales automation functies.

Sales notificatie

Informeer automatisch je verkopers op het juiste moment wanneer een lead klaar is om persoonlijk benaderd te worden. Bijvoorbeeld door het behalen van een leadscore, bezoeken van een specifieke pagina, openen van een e-mail, downloaden van informatie of het invullen van een webformulier. Zo wordt geen kans gemist en gaat er geen tijd verloren.

Herinneringen

Zorg dat de verkoop geen kans meer mist. Maak snel herinneringen of taken aan zodat je verkopers op het juiste moment worden herinnerd of een workflow automatisch wordt opgestart.

Leadscoring

Verspil geen tijd meer aan leads die er niet toe doen maar focus op leads die converteren. Door het toepassen van leadscoring bepaal je eenvoudig in welke fase van het aankoopproces de prospect zich bevindt en herken je de beter gekwalificeerde leads.

Pipeline

Visualiseer je totale pipeline in SharpSprings CRM en bekijk het verloop van verkoopkansen vanaf het begin tot het eind van de buyer’s journey.

Creëer eigen verkoopfases, lees in welke fase een potentiële sale zich bevindt, bekijk welke omzet je binnenkort kunt verwachten en maak talloze filters die je gedetailleerd inzicht geven in de verkoopresultaten.

Customizable Pipeline

Elke potentiële sale is een opportunity (verkoopkans) die je wilt volgen. Met SharpSprings CRM drag & drop je eenvoudig opportunities naar een volgende fase in het verkoopproces. Verkoopfases in de pipeline kun je custommade afstemmen, ordenen en aanpassen afgestemd op jouw eisen en wensen.

Overal toegankelijk met je Mobiel

Bekijk je contacten, leads en pipeline op je eigen mobiel.

Of je nu op reis bent of de historie van een specifieke lead nog even wil raadplegen net voor een belangrijke meeting. De CRM app. van SharpSpring zorgt ervoor dat je al deze informatie kan bekijken en aanpassen. Waar je ook bent!

Download de app. via de Apple App Store of op Google Play.

Log alle interacties

Wij leggen het gedrag van je contacten vast. Elke geopende en gelezen e-mail, alle bezochte webpagina’s en hoe vaak ze worden bezocht. Ingevulde webformulieren, bekeken video’s, gedownloade documentatie en nog veel meer. Al deze informatie wordt op contactniveau opgeslagen.

Actuele rapportages & forecast

Genereer conversie-, pipeline-, activiteit-, follow-up en projectie/performance rapporten. Pas eenvoudig filters toe aan elk rapport om de prestaties van specifieke vertegenwoordiger of een team in zijn geheel te evalueren. Meet je huidige verkoopresultaten en bekijk een accurate prognose van de te verwachten verkoopresultaten.

Campagne management

Koppel de salesresultaten aan je lopende online campagnes, zoals Adwords, facebook, webformulieren etc. Bekijk de ROI op basis van de gesloten deals en de daarbij behorende omzet en besteed je marketingbudgetten aan de kanalen die het meeste opleveren.

Life of a lead

De customer journey. Wat doet een lead, hoe reageert deze op je communicatie en wanneer volgt een sale. Volg alle interacties van een lead met de uitgereide timeline functie.

Smart e-mails

Creëer smart e-mails voor one-to-one communicatie. Plan een Smart e-mail voor een latere datum of als onderdeel van een geautomatiseerde workflow om de communicatie als nooit tevoren te personaliseren. De ontvanger zal denken dat je op dat moment persoonlijk een bericht verstuurd.

Manage je contacten base

Importeer en beheer eenvoudig je contactenbase. Met een krachtige zoek en filter functie zoek je snel een contact op. Bekijk je alle historische gegevens. Voeg je notities en taken, deals en verkoopkansen toe. Verstuur relevante één op één smart e-mails.

Customizing

Customize contactvelden, deal stages, rapporten, filters en nog veel meer om het CRM nog beter af te stemmen op je eigen organisatie.

3rd-Party CRM-integratie

Gebruik twee-weg synchronisatie met je favoriete CRM of gebruik SharpSpring’s krachtige ingebouwde CRM – beschikbaar voor alle gebruikers. Koppel bijvoorbeeld Salesforce met SharpSpring in letterlijk seconden. Of gebruik de API of Zapier om verbinding te maken met Zoho, Pipedrive, Nimble en bijna alle andere belangrijke CRM systemen.