Gepersonaliseerde Mailing Versturen

iMac voorbeeld van de mailing versturen software van Mark-i

Gepersonaliseerde Mailing Versturen

Vanaf het inrichten en compleet automatiseren van actie gedreven 1 op 1 communicatie met je doelgroep tot en met een professionele mailing versturen. Mark-I biedt jou al deze functies in één software pakket.

Vraag nu direct een gratis proefaccount aan voor Mark-i, en begin meteen met je eerste mailing versturen!
Ontwerpen, designen en eenvoudig je mailing versturen. En dit allemaal analyseren a.d.h.v uitgebreide rapportages de resultaten van je campagnes.
Ga verder dan alleen bulk email verzenden. Gebruik de kracht van Marketing Automation om op het juiste tijdstip de juiste boodschap aan het juiste contact te versturen.
Contact en gedragsinformatie, sales kansen, behaalde deals en ROI. Deze informatie kan je allemaal terugvinden in de uitgebreide CRM Sales Module.

Ziet u op tegen het bedenken en maken van een succesvolle mailing?

Heeft u net dat beetje extra hulp nodig om maximaal bereik te realiseren bij uw contacten? Met Mark-i kunt u de beste mailings maken en versturen. De software is zo ontwikkeld dat iedereen binnen de kortste keren een expert kan worden in het opstellen van mailings.

Ons team van mailexperts staat altijd voor u klaar om extra ondersteuning te bieden en eventueel u te trainen zodat u zelf een mailexpert kunt worden. Verstuur de juiste mailing aan de juiste contacten op het juiste moment met de automatisering van Mark-i.

Ervaar zelf het gemak en maak uw mailing in ons gratis proefaccount. U heeft 2 weken volledig toegang tot het systeem en u kunt uw mailing testen op 100 van uw contacten. Heeft u behoefte aan een korte rondleiding? Dat kan altijd. Onze mailexperts loodsen u tijdens een live demo door de functionaliteiten heen. Het is ook mogelijk om uw mailings uit te besteden aan ons. Wij nemen dan het hele traject van u over, inclusief het ontwerpen van uw template.

Vraag nu een gratis proefaccount aan en ervaar het gemak van Mark-i

Iedereen kan met Mark-i werken! Mark-i heeft 100% gebruiksvriendelijkheid. Mailing versturen?

Gebruiksvriendelijk

Mark-I is dusdanig ingericht dat iedereen ongeacht ervaring een mailing kan versturen. Mark-I is hierdoor geschikt voor zowel de ervaren marketeer als startend-mailexpert.

Mailing versturen, Marketing Automation en CRM in één systeem verhoogt de prestaties van je campagnes aanzienlijk.

Betere Prestaties

Email Marketing, Marketing Automation en CRM. Als je dit allemaal combineert in één systeem zal je merken dat jouw conversie flink zal verhogen. Ervaar het zelf met Mark-I.

Welk versie je ook kiest. Je staat er bij ons nooit alleen voor. Je krijgt altijd gratis telefonisch support. Mailing versturen?

Onbeperkt support

Wij bieden altijd onbeperkt Support, ongeacht welk pakket je bij ons afneemt. Wij bieden tevens altijd Telefonisch support.

Printscreen van de Mark-i software - Mailing versturen 1 Printscreen van de Mark-i software - Mailing versturen 2 Printscreen van de Mark-i software - Mailing versturen 3 Printscreen van de Mark-i software - Mailing versturen 4 Printscreen van de Mark-i software - Mailing versturen 5 Printscreen van de Mark-i software - Mailing versturen 7
Icoon voor Tarieven, Mailing versturen?

Prijzen

Bekijk onze scherpe tarieven en bekijk welk pakket het beste bij je past

Tarieven
Icoon voor Vragen over Mailing versturen.

Vragen

Neem contact op met onze inbound-marketing specialisten voor vragen

Support
Icoon voor gratis proefaccount Mailing versturen!

Demo aanvragen

Activeer een gratis proefaccount en ga direct aan de slag.

Demo aanvragen

Download onze Quick Start Guide. Dit document laat zien hoe gebruiksvriendelijk onze software is.

Mailing versturen whitepaper

Meer dan 22.000 bedrijven maken wereldwijd al gebruik van onze software.

Door Emerce uitgeroepen tot nummer 1 Maling versturen software!

Door Emerce uitgeroepen tot nummer 1 Marketing Automation software