Nieuwsbrief versturen en opmaken

iMac voorbeeld van de nieuwsbrief versturen software van Mark-i

Nieuwsbrief versturen en opmaken

Zowel het designen en volledig automatiseren van op actie gebaseerde 1 op 1 communicatie met je target tot en met een professionele nieuwsbrief versturen. Mark-I bundelt dit allemaal binnen één systeem.

Vraag nu direct een gratis proefaccount aan voor Mark-i, de software voor Emailing en nieuwsbrief versturen
Zowel het bedenken, designen als eenvoudig je nieuwsbrief versturen. De resultaten hiervan kan je gemakkelijk analyseren door middel van onze email rapportages die in het systeem zichtbaar zijn.
Stop met schreeuwen en begin met 1-op-1 gepersonaliseerde communicatie. Ervaar de kracht van Marketing Automation en verstuur op het juiste tijdstip het juiste bericht naar het juiste contact.
Contact en gedragsinformatie, verkoopkansen, gesloten deals en ROI. Alle informatie vind je terug in de uitgebreide CRM Sales module.

Bent u van plan om een nieuwsbrief te versturen?

Waar moet een goede nieuwsbrief aan voldoen? Wat is het doel van uw nieuwsbrief? Is de nieuwsbrief bedoelt om informatie te delen of om nieuwe klanten te werven?

Wat uw doel ook is, u kunt de ideale nieuwsbrief opmaken en versturen met onze nieuwsbrief software Mark-I. Mark-i is zeer eenvoudig in gebruik maar bevat alle tools die u nodig heeft om van uw campagne een groot succes te maken. Zo kunt u bijvoorbeeld compleet uw eigen template opzetten of een van onze voorbeeld templates gebruiken.

Zorg voor meer interactie en conversie met marketing automation. Een nieuwsbrief versturen alleen kan al zeer effectief zijn, maar u kunt veel meer bereiken als u uw boodschap gericht en gepersonaliseerd verstuurd aan de juiste personen.

Dat kan met marketing automation. Wilt u hier meer van weten? Vraag dan een live demo bij ons aan. Ons team staat altijd voor u klaar om u te helpen de beste nieuwsbrieven te versturen. Na een optionele training kunnen wij ervoor zorgen dat U een specialist wordt in het opstellen van nieuwsbrieven en altijd uw doel bereikt.

Iedereen kan met Mark-i werken! Mark-i's nieuwsbrief versturen heeft 100% gebruiksvriendelijkheid

Gebruiksvriendelijk

Onze interface is op een dusdanige manier ingericht dat iedereen, van techneut tot beginner, met ons pakket een nieuwsbrief kan versturen.

Emailmarketing, nieuwsbrief versturen en CRM in één systeem verhoogt de prestaties van je campagnes aanzienlijk.

Betere Prestaties

Email Marketing, Marketing Automation én CRM in één softwarepakket zal zowel qua gebruiksgemak als qua resultaten veel opleveren.

Welk versie je ook kiest. Nieuwsbrief versturen? Je staat er bij ons nooit alleen voor. Je krijgt altijd gratis telefonisch support.

Gratis support

Ongeacht welk pakket je bij ons afneemt geven wij jou onbeperkt Support. We laten jou niet zwemmen in het diepe en denken met jou mee in oplossingen. Wij zijn gratis Telefonisch bereikbaar voor vragen en opmerkingen.

Printscreen van de Mark-i software - nieuwsbrief versturen 1 Printscreen van de Mark-i software - nieuwsbrief versturen 2 Printscreen van de Mark-i software - nieuwsbrief versturen 3 Printscreen van de Mark-i software - nieuwsbrief versturen 4 Printscreen van de Mark-i software - nieuwsbrief versturen 5 Printscreen van de Mark-i software - nieuwsbrief versturen 6
Icoon voor Tarieven nieuwsbrief versturen

Prijzen

Bekijk onze scherpe tarieven en bekijk welk pakket het beste bij je past

Tarieven
Icoon voor Vragen over nieuwsbrief versturen

Vragen

Neem contact op met onze inbound-marketing specialisten voor vragen

Support
Icoon voor gratis proefaccount. Nieuwsbrief versturen?

Demo aanvragen

Activeer een gratis proefaccount en ga direct aan de slag.

Gratis Proefaccount

Download onze Quick Start Guide. Dit document laat zien hoe gebruiksvriendelijk onze software is.

Download de whitepaper nieuwsbrief versturen

Meer dan 22.000 bedrijven maken wereldwijd al gebruik van onze software.

Door Emerce uitgeroepen tot nummer 1 Nieuwsbrief versturen software

Door Emerce uitgeroepen tot nummer 1 Marketing Automation software