Marketing automation

Marketing Automation

aug 16, 2020

Marketing Automation

Wat verstaan wij onder Marketing Automation?

Altijd de juiste boodschap versturen aan de juiste mensen op het juiste moment.Maar het gaat een stuk verder dan alleen maar gericht mails sturen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan dynamische content die getoond kan worden op basis van iemands gedrag. Met leadscoring is het mogelijk leads te belonen voor hun gedrag en zo snel inzichtelijk krijgen welke leads klaar zijn om zaken te doen. Wij geloven in de combinatie van sales en marketing in 1 systeem en daarom promoten wij SharpSpring.

SharpSpring

Steeds meer ondernemers zien nu de voordelen van Marketing Automation en zien hun business groeien. SharpSpring heeft dit jaar in Nederland en België enorm veel ontwikkelingen meegemaakt die er voor hebben gezorgd dat de groei zo hard is gegaan. En dat zonder miljoenen euro`s te besteden aan marketing kosten. Momenteel is SharpSpring verkrijgbaar is 16 landen, zijn er meer dan 1500 marketing bureau`s die SharpSpring verkopen.
Alle partners hebben meer dan 5 klanten gemiddeld.

In Nederland is er ook veel gebeurd:

SharpSpring is al 2x door Emerce gekozen als beste marketing automation platform. Inmiddels is SharpSpring een van de meest gebruikte software systemen in Nederland.
Mailexpert is trots om zich als enige platinum partner van SharpSpring te noemen.

Wil je meer weten over marketing automation of SharpSpring? Dan laten we dat graag zien in een live demo.

Tijdens een demo laten we je alles zien wat SharpSpring kan en hoe het werkt, en uiteraard wat het u kan opleveren!

Lees lekker door